Over Linea Nova

Linea Nova heeft sinds haar start in 2010 een klein team dat bestaat uit enthousiaste mensen die hun roots hebben in de publieke sector en het onderwijs. Linea Nova ontwikkelt nieuwe innovatieve concepten en verhuurt de toepassingen die hieruit ontstaan. Voor de ontwikkeling van de software rekent Linea Nova op haar collega's bij Nova Rage, Amphebia en Inforing. Verder participeert Linea Nova in verschillende organisaties, zoals in Inforing, Astra-Com en de VayaV-cooperatie UA.

We stellen het team even aan u voor....

 

Rob Schouten

Rob Schouten (1955) is zijn carrière gestart in de welzijnssector, deed later een studie Sociologie en richte zich uiteindelijk op de informatievoorziening binnen de lokale overheid. Hij is 11 jaar als hoofd Onderzoek & Statistiek en als hoofd Ontwikkeling & Informatie werkzaam geweest bij de gemeente Tilburg. Als divisiedirecteur is hij daarna werkzaam geweest bij een onderdeel van BMC dat zich richt op het snijvlak van organisatie en ICT. Vanaf begin 2005 is hij medeoprichter en directeur van InfoRing bv. Vanaf begin 2012 is hij directeur van Linea Nova bv. Rob richt zich op de bedrijfsvoering, conceptontwikkeling en relatiemanagement.

 

Kenneth van Hoppe

Kenneth (1982) heeft eerder opleidingen gevolgt op het gebied van Logistiek en Inkoop. Hij heeft veel contact met klanten. Daarnaast is hij ook verantwoordelijk voor productontwikkeling. Klanten zullen hem vaak tegenkomen of aan de telefoon krijgen.

 

Willem de Klein

Willem heeft jarenlang de directie gevoerd van een grote basisschool. Zijn ervaringen en inzichten vormen de basis voor de ontwikkeling van KidLinq.